Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 calamari di media misura, puliti ed eviscerati
- 2 pomodori secchi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 gamberoni giganti freschi, puliti
- 20 g di vino bianco
- 1560 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 30 g di cous cous precotto
- 10 g di pangrattato
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1307.5 kJ / 312.5 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 612.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 godz.
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Cocktail di gamberi (TM6)
1h 30min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35 min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Menù: Branzino al cartoccio; indivia con crema al formaggio; crema di mele con crumble (Bimby Friend)
1h 10min
Stracotto di manzo con funghi e patate
4h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 godz. 40 min