Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 calamari di media misura, puliti ed eviscerati
- 2 pomodori secchi
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 gamberoni giganti freschi, puliti
- 20 g di vino bianco
- 1560 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 30 g di cous cous precotto
- 10 g di pangrattato
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1307.5 kJ / 312.5 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 612.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Cous cous con moscardini e olive
1 Std.
Menù: Branzino al cartoccio; indivia con crema al formaggio; crema di mele con crumble (Bimby Friend)
1 Std. 10 Min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 Min
Insalata di polpo e patate
2h
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1 Std.
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40 Min
Filetti di sgombro all'arancia
40 Min
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30min
Burger di pesce con salsa aromatica al cetriolo
20min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.