Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 350 g di provola piccante (vedere consigli), a pezzi
- 70 g di amaretti secchi
- 500 g di acqua
- 700 g di polpa di zucca, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaio di pangrattato + q.b. (vedere consigli) (optioneel)
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 496.8 kcal
- Eiwitten
- 26.7 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 810.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna autunnale
2h
Polpette di peperoni
1h
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50 min.
Spanakopita
1h
Baguette ripiene
5h
Girelle di pizza salame e pesto
2 godz. 45 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Muffin ai funghi
45min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15 min.