Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ricotta all'arancia
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 250 g di ricotta fresca
- ½ arancia, il succo spremuto e filtrato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Sugo ai gamberoni
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 70 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Insalata di mazzancolle con frutta e verdura a crudo
45 Min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2hod.
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Strüdel pere e cioccolato
1 Std. 40 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1ωρ. 20 λεπτ.
Spiedini di polpo e patate (TM6)
1h 30min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1ωρ. 20 λεπτ.