Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ricotta all'arancia
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 250 g di ricotta fresca
- ½ arancia, il succo spremuto e filtrato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Sugo ai gamberoni
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 70 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30 min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1óra
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Sfogliatine salate pere e caprino
1h 30 min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 min
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1óra
Risotto pere e Castelmagno
35 min
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4h 40min
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30 min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1óra 15p
Pici all'etrusca
1óra 45p