Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ricotta all'arancia
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 250 g di ricotta fresca
- ½ arancia, il succo spremuto e filtrato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Sugo ai gamberoni
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 70 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45 min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Insalata di polpo e patate
2h
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Fileja tropeani
2h
Ghirlanda dolce di Natale
4 godz. 30 min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Paccheri zucca e provola
45min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h