Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ricotta all'arancia
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 250 g di ricotta fresca
- ½ arancia, il succo spremuto e filtrato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Sugo ai gamberoni
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 70 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20 min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Antipasto misto di mare con grissini
3 Std. 30 Min
Pasta agretti e ricotta
45 min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30 min
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30 min
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25 Min