Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 2 uova
- acqua q.b. fino alla tacca indicante 1 l
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di burro a tocchetti + q.b.
- 3 acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 924.8 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1ωρ.
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1 godz. 40 min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 godz. 40 min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1ωρ.
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo
30min
Contorno di melanzane
25min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Contorno di cavolfiore al forno
30min
Involtini di melanzane (vegan)
15 godz.
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Broccoli stufati
40 λεπτ.