Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 2 uova
- acqua q.b. fino alla tacca indicante 1 l
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di burro a tocchetti + q.b.
- 3 acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 924.8 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di friggitelli
30 min
Contorno di cavolo nero
20min
Contorno di carote in agrodolce
1h
Contorno di verza
35 min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5 min
Broccoli stufati
40 min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1h 15 min
Ciambotta
1h