Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 800 g di cimette di cavolfiore
- 2 uova
- acqua q.b. fino alla tacca indicante 1 l
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di burro a tocchetti + q.b.
- 3 acciughe sott'olio, sgocciolate
- 20 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 924.8 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 270 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 min
Involtini di melanzane (vegan)
15hod.
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 Min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1 godz.
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40 min
Parmigiana di cavolfiori
1 godz.
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Broccoli stufati
40 min
Contorno di cavolo nero
20 min