Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di piselli surgelati
- 200 g di acqua
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- ½ cucchiaino sale
Besciamella
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 200 g di tonno fresco pulito, a cubetti
- 10 fogli di pasta secca tipo lasagne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1658.5 kJ / 396.4 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 524.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne funghi e salsiccia
1sa 40 dk
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Virgin cocktail limone e timo
45 min
Lasagna autunnale
2小时
Torta morbida al cioccolato
45 min
Schiaffettoni ripieni
1 godz. 30 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min
Cheesecake al tiramisù
6 Std. 30 Min