Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 701.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne tonno, pinoli e limone
30 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 Min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2óra 20p
Pasta agretti e ricotta
45 min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
La cacio e pepe
20 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min.