Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di fichi acerbi
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 20 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 1 pizzico di sale
- 320 g di tagliolini all'uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2010.3 kJ / 480.5 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 701.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min
Risotto con fichi e speck
40 min
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50min
Risotto melone e speck
40 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min
Risotto cacio e pere
40 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min