Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
2 porzioni

Ingrediënten

Spigola sottovuoto
  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 2 filetti di spigola (branzino) senza pelle e puliti (140 g l'uno)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • ½ limone solo la scorza (senza la parte bianca)
    ½ arancia, solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Crema di avocado e pomodorini
  • 200 g di polpa di avocado matura a pezzi
  • 150 g di pomodorini a pezzi
  • 40 g di succo di lime spremuto fresco
  • 2 pizzichi di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1184.1 mg
Eiwitten 28.6 g
Calorieën 1890.5 kJ / 452 kcal
Vetten 35.3 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 5.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...