Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso integrale
- 300 g di riso integrale a chicco lungo
- 700 g di acqua
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 200 g di pomodorini in quarti
- 150 g di zucchine alla julienne
- 150 g di carote, pelate e alla julienne
- 200 g di piselli in scatola ben sciacquati
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Condimento
- 4 uova
- acqua per riempire fino a 1 litro
- erba cipollina fresca tritata q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1984.8 kJ / 474.5 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 543.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del farro perlato
35 min
Orzo con pomodorini, ceci e zucchine
35 min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Insalata di orzo
40 min
Riso integrale con peperoni insaporiti (Modalità Cuoci riso)
1h
Farro tonno e pomodorini secchi (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di riso integrale
55 min
Farro alla nizzarda
40 min
Insalata di riso (TM6)
40 min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 min
Insalata di farro vegetariana
1 godz. 30 min