Baccalà con cavolo verza e ceci

4.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 800 g di acqua
  • 300 g di foglie di cavolo verza a pezzi
    300 g di cime di rapa, a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
  • 250 g di ceci bianchi in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 8 spicchi di aglio
  • 80 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 8798.5 mg
Eiwitten 80.8 g
Calorieën 2663.6 kJ / 636.6 kcal
Vetten 24.3 g
Vezels 6.4 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 20.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...