Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
of 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1572 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1 Std.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1 Std.
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà alla portoghese
1 godz. 10 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Seppie in zimino
40 Min