Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
of 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1572 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Mousse di baccalà e avocado
30 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Stoccafisso con i porri
50 Min
Ribollita
2 Std. 30 Min