Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei finocchi a vapore
- 4 finocchi
- 250 g di acqua
Besciamella al curry (vegan)
- 50 g di farina
-
30
g di olio di cocco
of 30 g di olio di riso - 700 g di bevanda a base di cocco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino raso di curry in polvere
Terminare la preparazione
- 40 g di mandorle a lamelle
- foglioline di prezzemolo q.b.
- 1 lime, la scorza tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Carciofi all'aceto light
45min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Carciofi stufati
30min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1 Std. 40 Min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min