Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)

Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)

3.6 24 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

Cottura dei finocchi a vapore
  • 4 finocchi
  • 250 g di acqua
Besciamella al curry (vegan)
  • 50 g farina
  • 30 g di olio di cocco
    30 g di olio di riso
  • 700 g di bevanda a base di cocco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 cucchiaino raso di curry in polvere
Terminare la preparazione
  • 40 g di mandorle a lamelle
  • foglioline di prezzemolo q.b.
  • 1 lime la scorza tritata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 178 mg
Eiwitten 4.8 g
Calorieën 858 kJ / 205 kcal
Vetten 16.7 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...