Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei finocchi a vapore
- 4 finocchi
- 250 g di acqua
Besciamella al curry (vegan)
- 50 g di farina
-
30
g di olio di cocco
of 30 g di olio di riso - 700 g di bevanda a base di cocco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino raso di curry in polvere
Terminare la preparazione
- 40 g di mandorle a lamelle
- foglioline di prezzemolo q.b.
- 1 lime, la scorza tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi stufati
30 Min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Finocchi alla valdostana
40 dk
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 dk
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 Min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 dk
Zucca al curry
45 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 dk
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min