Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei finocchi a vapore
- 4 finocchi
- 250 g di acqua
Besciamella al curry (vegan)
- 50 g di farina
-
30
g di olio di cocco
of 30 g di olio di riso - 700 g di bevanda a base di cocco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino raso di curry in polvere
Terminare la preparazione
- 40 g di mandorle a lamelle
- foglioline di prezzemolo q.b.
- 1 lime, la scorza tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 858 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 178 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min
Zucchine alla menta
30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1h 10min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 Std.
Sorgo con platessa e arcobaleno di verdure
3h
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 Std. 25 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Peperoni con capperi
40min