Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano
- 250 g di ricotta di pecora
- 1 uovo
- 15 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 30 g di prosciutto cotto a listarelle
- 2 cucchiaini di semi di sesamo
Crema al caprino e verza
- 100 g di caprino morbido
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di verza a listarelle
- 1 cucchiaio di aceto di lamponi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 670.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Flan di zucchine e mozzarella
50 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Polpette di carne e melanzane
50 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Sformatini patate e porri
55 Min
Frittelle di cavoli e Emmental
35 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Polpette di zucca
1h 30min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min