Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di Parmigiano Reggiano
- 250 g di ricotta di pecora
- 1 uovo
- 15 g di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 scalogno a metà
- 30 g di prosciutto cotto a listarelle
- 2 cucchiaini di semi di sesamo
Crema al caprino e verza
- 100 g di caprino morbido
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di verza a listarelle
- 1 cucchiaio di aceto di lamponi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.2 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 670.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Sformatini patate e porri
55 Min
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Rotolo ai piselli
50 Min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1 Std.
Sformatini di agretti
1 Std.
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1 Std.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min