Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza

Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 15 g di Parmigiano Reggiano
  • 250 g di ricotta di pecora
  • 1 uovo
  • 15 g di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di prosciutto cotto a listarelle
  • 2 cucchiaini di semi di sesamo
Crema al caprino e verza
  • 100 g di caprino morbido
  • 50 g di panna (30-40% di grassi)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di verza a listarelle
  • 1 cucchiaio di aceto di lamponi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 670.1 mg
Eiwitten 11.9 g
Calorieën 953.2 kJ / 227.8 kcal
Vetten 18.2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 4.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...