Compatibele versies
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro senza lattosio, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 100 g di agretti
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di bietole, le foglie
- 200 g di ricotta senza lattosio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 573 kJ / 136.9 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 192.3 mg
Alternatieve recepten
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Lasagna vegetariana
2h
Tortino ai frutti rossi (vegan)
1h 30min
Torta salata asparagi e provola
1h 30min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1h 30min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Torta de gee
1h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Canederli agli spinaci
2h 30min