Compatibele versies
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro senza lattosio, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 100 g di agretti
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 100 g di bietole, le foglie
- 200 g di ricotta senza lattosio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 573 kJ / 136.9 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 4.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 192.3 mg
Alternatieve recepten
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Crêpes con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Lasagna vegetariana
2h
Frittata di agretti
1 Std.
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min