Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di origano secco
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
Crema di mozzarella di bufala
- 300 g di stracciatella
Pesto al basilico
- 60 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 25 g di pinoli
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- grissini sbriciolati, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1260.5 kJ / 301.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 397.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1j
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1j 30 menit
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1j 30 menit
Gazpacho prosciutto e melone
2j 10 menit
Fichi freschi ripieni
20 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1j 20 menit
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1j 30 menit
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min