Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelée di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di origano secco
- 8 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
Crema di mozzarella di bufala
- 300 g di stracciatella
Pesto al basilico
- 60 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 25 g di pinoli
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- grissini sbriciolati, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1260.5 kJ / 301.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 397.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappa al pomodoro con stracciatella
45min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2h
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Crema di panzanella
40min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Bowl con falafel e verdure
30min
Mini bagel farciti
4h 30min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2j 30 menit