Branzino sottovuoto al pepe rosa

Branzino sottovuoto al pepe rosa

4.4 41 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

Branzino sottovuoto
  • 1700 g di acqua
  • 600 g di filetti di branzino (4x150 g ciascuno, spessore 2 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 3 - 4 cucchiaini di pepe rosa in grani + q.b. per servire
  • 20 g olio extravergine di oliva
Citronette
  • 10 g di succo di limone spremuto fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 32.1 g
Calorieën 1397 kJ / 334 kcal
Vetten 22.7 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...