Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini ai porri
55 Min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3h 30 min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1hod.
Porri in crema delicata
35 min
Dolce di mele in vasocottura
1hod.
Vellutata di asparagi e cocottine di uova filanti (Bimby Friend)
45 min
Merluzzo sottovuoto con crema di peperoni
1 Std. 45 Min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1hod.
Crema di panzanella
40 Min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1hod.
Insalata di manzo con vinaigrette
40 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25min