Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 24 mesi)
- 500 g di acqua
- 600 g di verdure miste (vedere consigli), a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte
- 20 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- 3 tuorli
- ¼ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Flan di carote
50 min.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1u. 10min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1u. 10min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2óra 30p
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40 Min
Tortino di pollo
30 Min
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 min.
Crema di panzanella
40 Min
Pere insaporite (200 g)
15 Min