Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1500 acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa allo zafferano
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1302.1 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 226.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3u.
Salmone sottovuoto al mojto
3u.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 Std. 20 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min