Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Glassa alla melagrana
- 25 g di scalogno a metà
- 50 g di chicchi di melagrana + q.b.
- 30 g di burro
- 50 g di brandy
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 832.3 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 201.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2 Std. 20 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 Std. 20 Min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1 Std. 30 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20 Min