Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Glassa alla melagrana
- 25 g di scalogno a metà
- 50 g di chicchi di melagrana + q.b.
- 30 g di burro
- 50 g di brandy
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 832.3 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 201.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1sa
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1sa
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2h
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1sa 30 dk
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 Min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2h 20min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1sa