Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Glassa alla melagrana
- 25 g di scalogno a metà
- 50 g di chicchi di melagrana + q.b.
- 30 g di burro
- 50 g di brandy
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 832.3 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 201.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Salmone al sesamo e crema di piselli
1h
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1h 10 min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Crema di castagne con finferli e speck
50 min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 godz. 40 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50 min
Flan al cavolo viola
55 min