Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino a pezzi
- 20 g di anacardi al naturale, non salati
- 1000 g di acqua
- 250 g di bulbi di finocchio in quarti
- 100 g di carote, pelate e a pezzi
- 120 g di ricotta fresca di capra (vedere varianti)
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale
- semi di coriandolo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 547.3 kJ / 130.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 13.7 g
- Natrium
- 0.3 mg
Alternatieve recepten
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Sformatini di asparagi
45min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 Std.
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di carote
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min