Compatibele versies
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 698.7 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 90.4 g
- Natrium
- 710.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 godz.
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3h 30min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Vellutata di salmone in crosta
1 godz. 50 min
Mousse salmone e aneto
10 min
Mousse di carote e sedano
40 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min