Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciaquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1434 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 116.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di cachi
2h 10min
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Tartine tonno e ceci
30min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40min
Girelle con pesto di noci
50min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Mousse di carote e sedano
40min
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1h
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 Min
Tarte tatin ai pomodori
50min