Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ceci bianchi in scatola, scolati e sciaquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1434 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 116.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni con capperi
40min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Insalata di mele, finocchi, cavolo rosso e noci
10 min
Condimento di pomodoro a crudo
15min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Composta di pere, vaniglia e zenzero
1h 20min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 min
Zucchine alla menta
30 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min