Cipolle ripiene di zucca e rosmarino

Cipolle ripiene di zucca e rosmarino

4.7 41 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porzione

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
  • 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.6 mg
Eiwitten 6.8 g
Calorieën 637.3 kJ / 152.3 kcal
Vetten 7 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 16.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...