Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
- 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato di zucca e ricotta
2j
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1j
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Strüdel uva e salsiccia
2j
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Strüdel all'uva
1j
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 menit
Finocchi ripieni
1j
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1j 30 menit
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1j 30 menit
Torta salata con melanzane e pomodoro
1j