Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
- 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Sformato di finocchi
1 godz.
Quiche ai finocchi e porri
1óra 10p
Crema di burrata con verdure
1h 5 min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1óra 10p
Parmigiana di finocchi (vegan)
1 godz. 25 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1óra 10p
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Frico
1 godz.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1óra 10p