Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
- 60 g di uvetta sultanina
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 50 g di pane raffermo
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di gherigli di noci
- 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
- 800 g di acqua
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2193 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di gamberi alla siciliana
40 Min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 Std.
Calamari cipolle e patate
50min
Cous cous di mare freddo
1h 30min
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40 Min
Timballini di orzo al radicchio con gamberoni e verdure (Bimby Friend)
40 Min
Purè di carciofi e tofu
20 Min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1ωρ. 10 λεπτ.
Bruschette con verdure e funghi
24 Std.
Polpette di melanzane e noci
1 Std.
Crema di zucca e polpette di tacchino
1 Std.
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min