Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
- 60 g di uvetta sultanina
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 50 g di pane raffermo
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di gherigli di noci
- 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
- 800 g di acqua
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2193 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré aromatico di zucca
40min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Frittata di asparagi e frutta secca
1u.
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2h 20 min
Ponte dei sospiri
1u.
Scorfano con pomodori, carote e riso
50min
Baccalà alla Veracruz
1u.
Palamita in crema di finocchio
35min
Turbanti di spigola e arancio
1u.