Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
- 60 g di uvetta sultanina
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 50 g di pane raffermo
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di gherigli di noci
- 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
- 800 g di acqua
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2193 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 30.9 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Crema di ricotta e pistacchi
15 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Insalatina con condimento alle noci e piadina alle erbe (per 2 persone)
20 min
Purè di carote speziato
50 min
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30 min
Palamita in crema di finocchio
35 min
Vellutata di spinaci e topinambur, salmone alle erbe e limone, carote al timo
1h 30min
Insalata di pollo con dressing al miele e lime
50 min
Salmone con cavolo cappuccio saporito e contorno di patate
45 min
Puré aromatico di zucca
40 min