Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
Salsa al pomodoro
- 350 g di pomodori ciliegino, sbucciati e senza semi, a metà
- 1 pizzico di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche + q.b.
Besciamella alla ricotta
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta, ben scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 6 - 8 fogli di pane carasau
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2795 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1760.5 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi di ricotta al basilico
40 min
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2j 10 menit
Crema di panzanella
40 min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3sa
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 min
Insalata di fragole, soncino e Parmigiano reggiano
10 min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2j
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40 min
Quiche ai pomodorini
1j
Crostata di pomodori con pesto
1j 30 menit
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2j