Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di cimette di cavolfiore a pezzi (4-5 cm)
- 100 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 50 g di panna fresca liquida
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 550 - 600 g di pasta pronta per pizza
- 6 rametti di aneto fresco le foglie
- 200 g di cavolo rosso, a pezzi
- 100 g di mela verde, pulita, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cetriolo, a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiai di aceto
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1352 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 278 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 Min