Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di cimette di cavolfiore a pezzi (4-5 cm)
- 100 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 50 g di panna fresca liquida
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 550 - 600 g di pasta pronta per pizza
- 6 rametti di aneto fresco le foglie
- 200 g di cavolo rosso, a pezzi
- 100 g di mela verde, pulita, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cetriolo, a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiai di aceto
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1352 kJ / 323 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 278 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Quiche radicchio e bietole
1h 15 min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta alle bietole
3 Std.
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30 min
Torta salata di bietole
1h