Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pomodorini confit
- 320 g di pomodorini ciliegia a metà e senza semi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di zucchero di canna grezzo
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale integrale
Terminare la preparazione
- 150 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1255.1 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1h 10min
Insalata di cavolo messicana
15min
Quiche asparagi e bacon
1u. 45min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Momo
2h
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2h 45 min
Crostata di verdure provenzale
1h 20min
Quiche porri e prosciutto
1u. 45min
Lasagne valtellinesi
2h
Empanadas funghi e peperoni (vegan)
1h 20min
Crumble alle fragole
40min
Quiche ai pomodorini
1h