Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g burro a pezzi
- 550 g di acqua
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 1 cucchiaino di senape in polvere
- 12 uova di quaglia
- 12 asparagi verdi, mondati e tagliati a misura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Insalata con uovo pochè
45 dk
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1sa 30 dk
Capesante al profumo di arancia
1sa 10 dk
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1sa
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40 min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1sa
Vellutata di piselli con filetto in citronette
45 dk
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Vellutata di zucca e scampi
2h