Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g burro a pezzi
- 550 g di acqua
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 3 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato fresco
- 1 cucchiaino di senape in polvere
- 12 uova di quaglia
- 12 asparagi verdi, mondati e tagliati a misura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri
40min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Roastbeef
55min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Coulis di fragole
20min