Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shortbread
2 Std.
Crostini di pane alle castagne e noci con lardo e miele
5h 20min
Quiche Lorraine
45 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Quiche pere e gorgonzola
1 Std.
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Purè di sedano rapa
35 Min
Soufflé al formaggio
55min
Fonduta svizzera
20 Min
Tarte tatin ai pomodori
50 Min
Apple crumble (Crumble di mele)
1 Std.