Tarte tatin di cipolle di Tropea

Tarte tatin di cipolle di Tropea

4.0 23 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 fette

Ingrediënten

Pasta brisée
  • 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
  • 200 g farina tipo 0
  • 65 g di acqua fredda
  • ½ cucchiaino di sale
Farcitura
  • 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
  • 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
  • 2 cucchiaio di zucchero di canna
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 3.5 g
Calorieën 953.9 kJ / 227.8 kcal
Vetten 10.6 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 29.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...