Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 100 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 700 g di cipolle rosse di Tropea a fette (1 cm)
- 20 g di aceto balsamico
Terminare la preparazione
- 2 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 953.9 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartellette alle cipolle caramellate
1h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Strudel di verdure
2h
Tarte tatin ai pomodori
50min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1h 10 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Clafoutis ai frutti di bosco
1 godz. 35 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h