Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2451 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 52.8 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa tartara
10 Min
Crema di carote all'arancia
30 min
Gazpacho
15 Min
Asparagi e patate con salsa olandese
50 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15 Min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15 Min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Gazpacho
1u. 15min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1 godz.
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min