Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2451 kJ / 586 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 52.8 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Zuppa di cipolle
1h
Vellutata di porcini
50 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 godz.
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Gazpacho
15min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min