Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di acqua
- ¾ di cucchiaino di sale
- 150 g di panna acida
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cipolla bianca a metà
- 200 g di cipolla rossa a metà
- 30 g di erba cipollina fresca, tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta alle pesche
3 Std. 15 Min
Necci
1h
Contorno di patate americane speziate
45min
Strüdel pere e cioccolato
1 Std. 40 Min
Sugo allo sgombro
45min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Donuts glassati
4 Std.
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 Std.
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Frittelle di patate aromatiche
45min