Compatibele versies
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di pomodori secchi
- 60 g di anacardi non salate
- ½ spicchio di aglio
- 150 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Verdure
- 250 g di polpa di zucca a tocchi (1x3x6 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (1 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
Sorgo
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di sorgo, ammollato in acqua per 2 ore e sciacquato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1800.4 kJ / 430.3 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 53.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 656 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10min
Cottura del miglio
45 Min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 Min
Farina di miglio
10min
Farina di grano
10min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Insalata di riso integrale
55min
Farina di amaranto
10min
Quinoa germogliata con verdure raw
51 Std. 25 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55min
Tramezzini al pesto di spinaci
4h
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min