Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi

Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u.
6 porzioni

Ingrediënten

Pesto di pomodori secchi
  • 60 g di anacardi non salate
  • ½ spicchio di aglio
  • 150 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 30 g di olive taggiasche denocciolate
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Verdure
  • 250 g di polpa di zucca a tocchi (1x3x6 cm)
  • 1300 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di carote pelate e a bastoncini (1 cm)
  • 150 g di cipolle in quarti
Sorgo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 250 g di sorgo ammollato in acqua per 2 ore e sciacquato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 656 mg
Eiwitten 10.4 g
Calorieën 1800.4 kJ / 430.3 kcal
Vetten 21.3 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraten 53.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...