Compatibele versies
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 albumi
- 25 g di semi di lino
- 130 g di Emmental, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 100 g di quark
- ¾ cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di panna acida (30% di grassi)
- 15 g di crema di rafano
- 50 g di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
- 50 g di funghi freschi, a fette sottili
- ½ mazzetto di aneto fresco, senza gambi
- 20 g di rucola
- 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431.5 kJ / 581.2 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 42.7 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1146.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Cracker ai semi senza glutine
1j
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1j
Salmone con pesto di cedro
30 min
Christmas Tree Tartlets
40 min
Insalata di fragole e burrata con pesto di basilico
20 min
Vellutata di piselli; farro con pollo e verdure; crumble di fragole
1j 20 menit
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8h
Crackers al pistacchio
30 min
Arcobaleno tortillas (TM6)
30 min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25u.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1j