Compatibele versies
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 albumi
- 25 g di semi di lino
- 130 g di Emmental, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 100 g di quark
- ¾ cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di panna acida (30% di grassi)
- 15 g di crema di rafano
- 50 g di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
- 50 g di funghi freschi, a fette sottili
- ½ mazzetto di aneto fresco, senza gambi
- 20 g di rucola
- 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431.5 kJ / 581.2 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 42.7 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1146.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15min
Pollo ripieno alle mandorle
2h
Insalata di orzo con arance e mandorle
50 Min
Tabulè d'orzo rosa al pistacchio
40 Min
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2h
Bevanda energizzante zafferano e cardamomo
6 Std. 5 Min
Avocado ripieno e insalata di pomodori
30 Min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Tisana zenzero, garofano e arancia
15min
Burger di quinoa e verdure
25min
Smoothie spinaci, mela e zenzero
5min