Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 2 albumi
  • 25 g di semi di lino
  • 130 g Emmental a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • 100 g di quark
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 5 pizzichi di pepe macinato
  • 100 g di panna acida (30% di grassi)
  • 15 g di crema di rafano
  • 50 g di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
  • 50 g di funghi freschi a fette sottili
  • ½ mazzetto di aneto fresco senza gambi
  • 20 g di rucola
  • 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1146.7 mg
Eiwitten 37.4 g
Calorieën 2431.5 kJ / 581.2 kcal
Vetten 42.7 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 20.5 g
Koolhydraten 13.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...