Compatibele versies
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 albumi
- 25 g di semi di lino
- 130 g di Emmental, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 100 g di quark
- ¾ cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di panna acida (30% di grassi)
- 15 g di crema di rafano
- 50 g di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
- 50 g di funghi freschi, a fette sottili
- ½ mazzetto di aneto fresco, senza gambi
- 20 g di rucola
- 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2431.5 kJ / 581.2 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 42.7 g
- Verzadigd vet
- 20.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1146.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cracker al farro
2h
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Buddha bowl riso, verdure e pollo
1h
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40min
Pancake salato di verdure e tonno
30min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini (TM6)
45min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra (TM6)
Geen beoordelingen
Filetti di pollo alla quinoa con ketchup
1h 20min
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1h
Crema di mandorle
15min
Sgombro con contorno di verdure
30min