Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate pelate (peso netto)
- 500 g di acqua
- 2 pomodori secchi sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco dolce o piccante, a piacere
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodorini ciliegia o datterini, a metà
- 120 g di polpo precotto, carpaccio (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1494.8 kJ / 357.3 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 31.4 g
- Vetten
- 22.1 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 66.8 mg
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1u.
Insalata di polpo e patate
2u.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1u. 30min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10 min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1u.
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1u.