Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di sarde fresche, pulite, aperte a libro
- farina tipo 00 q.b.
- olio di arachidi q.b. per friggere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di cipolle bianche, a fette sottili
- 160 g di aceto bianco
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di pinoli sgusciati
- 60 g di uvetta sultanina, ammollata 10 minuti in acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1665 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Composta di cipolle rosse
2h
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Sarde in saor
25 Std.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Bigoli in salsa
1 Std. 30 Min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Salsa selinuntina
15min
Olio allo za'atar
1h 10 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min