Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo al radicchio
- 40 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 80 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (10x10 cm)
- 120 g di provola affumicata a fettine
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 29.3 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 godz. 20 min
Dolce di mele in vasocottura
1h
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Mini pasqualine
1h 30min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1h
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Carote sottovuoto al miele
1 godz. 20 min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1h 10min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1 godz. 20 min