Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 486.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Lasagne di verza
2h 30 min
Spanakopita
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Scarpazza sarzanese
2h 30 min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3u. 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20 min
Torta salata svuotafrigo
2h
Quiche alle cipolle
1h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h