Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 486.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 godz. 20 min
Torta salata svuotafrigo
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Frittelle di cavoli e Emmental
35 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Frittata di agretti
1h
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Scarpazza sarzanese
2 godz. 30 min
Torta salata bietole e uova
2h
Quiche alle cipolle
1h 30min