Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 125 g di farina manitoba
- 125 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- 5 g di sale
Ripieno
- 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di ricotta
- 200 g di yogurt bianco, non dolcificato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 889.6 kJ / 212.6 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 29.2 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 486.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Rustici alla scarola
10 Std.
Torta pasqualina
2 godz. 5 min
Sformato vegetale
1 Std.
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Quiche alle cipolle
1 Std. 30 Min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min