Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 rametti di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, menta e timo), le foglioline
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 2 uova
- 100 g di farina tipo 00
- ¾ di cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 386.2 kJ / 92.3 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 130.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Quiche di zucca ed erbette
1 Std. 30 Min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Cocktail Rossini
10min
Crackers al pistacchio
30 Min
Cheesecake alle ciliegie
4 Std. 30 Min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Scones salati al basilico e crema di ricotta
40min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1 Std. 30 Min