Madeleine salate al Parmigiano Reggiano

Madeleine salate al Parmigiano Reggiano

3.7 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
16 pezzi

Ingrediënten

  • 10 rametti di erbe aromatiche fresche miste (prezzemolo, menta e timo), le foglioline
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
  • 2 uova
  • 100 g di farina tipo 00
  • ¾ di cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 130.7 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 386.2 kJ / 92.3 kcal
Vetten 6.9 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...