Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 1150 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema di asparagi
- 500 g di acqua + q.b.
- 350 g di asparagi a pezzetti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 30 g di mandorle tostate non salate
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di stracchino a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 352.8 kJ / 84.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 80.9 mg
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Tartufini salati
3 Std.
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1u. 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1u. 15min
Crocchette di zucca e taleggio
1u. 15min
Bicchierini tricolore
3h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2h 30min