Bignè con crema di asparagi

Bignè con crema di asparagi

4.1 18 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
25 pezzi

Ingrediënten

Pasta choux
  • 1150 g di acqua
  • 25 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 90 g di farina tipo 00
  • 2 uova
Crema di asparagi<br>
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 350 g di asparagi a pezzetti
  • cubetti di ghiaccio q.b.
  • 30 g di mandorle tostate non salate
  • 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 100 g di stracchino a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Natrium 80.9 mg
Eiwitten 2.8 g
Calorieën 352.8 kJ / 84.3 kcal
Vetten 6.1 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 4.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...