Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 1150 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema di asparagi
- 500 g di acqua + q.b.
- 350 g di asparagi a pezzetti
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 30 g di mandorle tostate non salate
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 100 g di stracchino a pezzi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 352.8 kJ / 84.3 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 80.9 mg
Alternatieve recepten
Panettone salato di Natale (TM6)
8h
Flan al topinambur
40 min
Tartufini salati
3h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5 Std.
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2h
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15 menit
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min