Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
Alternatieve recepten
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Insalata di uova in cestino di sfoglia
1h
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Bicchierini mimosa salati
2h
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1h
Mini pasqualine
1h 30min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Frollini salati al rosmarino
1h 30min
Flan al cavolo viola
55min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min