Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 0.2 mg
Alternatieve recepten
Baci di dama salati al formaggio
1h
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35 min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Barchette di radicchio e mele (per 2 persone)
40 min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Bicchierini mimosa salati
2 Std.
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min