Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 160 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 225.5 kJ / 53.9 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 3.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 37.3 mg
Alternatieve recepten
Aperitivo al sedano (TM6)
10min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Christmas Tree Tartlets
40 min
Biscotti con bucce di banane
1h 30min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Crackers al pistacchio
30 min
Fudge alle arachidi salate
2h 30min
Crackers al formaggio
4 godz. 30 min
Grissini Rubatà
2h 30min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h