Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 guance di maiale (80-100 g ciascuna)
- 1 cucchiaio di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1751 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 133 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Brasato ai funghi
6 Std.
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 godz. 10 min
Filetto di maiale alla birra con stick di carote (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min