Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema alla ricotta
- 50 g di zucchero
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Crema
- 4 tuorli
- 130 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di agar agar
- 1 fialetta di aroma al Rum
- 100 g di mirtilli freschi
Coulis ai lamponi
- 125 g di lamponi freschi
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 50 g di zucchero di canna
Terminare la preparazione
- mirtilli freschi, a piacere
- pistacchi tritati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato alla pesca
20 min
Gelato ai mirtilli con cialda corallo
6 Std. 40 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11j
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10h
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11h 50min
Frozen yogurt alla pesca
10h 20min
Gelato al mocaccino e nocciole con marshmallow
10h 20min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Coulis di fragole
20 min
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h
Gelato allo zabaione
10h 20min
Gelato alla crema
10 godz. 15 min