Compatibele versies
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero
- 80 g di latte
Ripieno
- 500 g di pere Williams, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 20 g di grappa alla pera o bianca
- 60 g di zucchero di canna grezzo
- 40 g di biscotti secchi a pezzi
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di mandorle pelate
Strüdel
- 1 tuorlo + 2 cucchiai di latte
Zabaione alla grappa
- 30 g di grappa alla pera o bianca
- 90 g di vino dolce tipo moscato
- 100 g di zucchero
- 90 g di tuorli (circa 6 tuorli)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 945.3 kJ / 225.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 3.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al radicchio
2h
Strudel di mele
1h 35min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min
Semifreddo albicocche e amaretti
6h 30min
Quadrotti cioccolato e pere
1 Std.
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Torta di ciliegie e mandorle
1 Std.
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1 Std. 30 Min
Appeltaart
1 Std. 30 Min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 Std.