Compatibele versies
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo (optioneel)
- 90 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 300 g di acqua
- 1 foglio di gelatina, (6 g circa) precedentemente ammollata e strizzata
- 100 g di frutti rossi misti freschi, lavati e asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 703 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4j 30 menit
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Salsa al cren
120h 10 min
Tartellette con curd ai lamponi
4 Std.
Hot Fudge
20 min
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7h 30min
Bevanda di cocco
20 min
Coulis di fragole
20 min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min