Torta all'uva rossa

Torta all'uva rossa

4.4 42 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
12 fette

Ingrediënten

  • 100 g di olio di oliva + q.b. per ungere
  • 3 uova grandi
  • 190 g zucchero
  • 120 g di latte
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 200 g di farina tipo 00
  • 90 g di farina di mais bianca
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
  • 280 g di uva rossa senza semi a metà
  • 2 cucchiai zucchero a velo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 5 g
Calorieën 1212 kJ / 290 kcal
Vetten 12 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...