Compatibele versies
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0
- 2 pizzico di sale
- 50 g di acqua
Spiedini
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 20 g di Marsala secco
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 3 gocce di Tabasco
-
30
g di pecorino grattugiato
of 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 acini di uva lavati e asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2489 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Crackers all'olio extravergine di oliva
3h
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Panini al latte
4h 50min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Pane per hamburger
3sa 20 dk
Focaccia classica ad alta idratazione
5h