Compatibele versies
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0
- 2 pizzico di sale
- 50 g di acqua
Spiedini
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 20 g di Marsala secco
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 3 gocce di Tabasco
-
30
g di pecorino grattugiato
of 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 acini di uva lavati e asciugati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2489 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 73.1 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive
2h
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia al latte
6h 30min
Pizzette marinare
1h 35min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Millefoglie pepe e origano
4 godz. 30 min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Mini colombine all'arancia candita
1h 30min
Barrette al sesamo
30min