Compatibele versies
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 1 - 2 cucchiai di farina tipo 00
- 1 uovo sbattuto
- 250 g di robiola a pezzi
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 tartufo nero fresco a lamelle
- 3 - 4 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3385 kJ / 809 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 40.1 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al formaggio
1hod. 5min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40 min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Soufflé al formaggio
55min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 godz.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Bicchierini ai tre peperoni
55min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 godz. 50 min
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2 godz. 30 min