Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pane alla birra (TM6)
4h
Ciabattine
3h 30 min
Pane bianco
3 godz.
Filoncini di semola
4h
Focaccine con pomodorini
3 Std. 40 Min