Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 30 g di pinoli sgusciati
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 580 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 10 g di sale grosso
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 12585.5 kJ / 3006 kcal
- Eiwitten
- 103.1 g
- Koolhydraten
- 389.9 g
- Vetten
- 115.3 g
- Verzadigd vet
- 24.1 g
- Vezels
- 18.9 g
- Natrium
- 8720 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Focaccine con rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia allo yogurt
3u.
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane al latte con semi di papavero
1hod. 40min
Focaccia di semola
6h 40min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Pane bianco
3u.
Ciambella di farro con halloumi, mirtilli e rosmarino
1hod. 50min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2 Std. 20 Min
Pane alla ricotta
3u.