Apparaten en accessoires
Pane alla birra (TM6)
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
8 porzioni
Ingrediënten
-
240 g di birra chiara
-
4 g di lievito di birra fresco
-
400 g farina tipo 0 W260
-
5 g di sale
-
1250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Natrium
2.3 mg
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
809.6 kJ /
193.5 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentazione
25 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4u. 30min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15u. 30min
Pane al rosmarino e salvia
18u.
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1u. 15min
Pane alla ricotta
3u.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2u. 30min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Pizza romana bianca
6u. 30min
Treccia di pane alle olive
5u. 30min
Ciabattine
3u. 30min
Panini all'olio (TM6)
1u. 10min
Pane bianco
3u.