Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 1075 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30 min
Fonduta
8h 20min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30 min
Pasta sfoglia
3h 40min
Bignè con crema di asparagi
1h 30 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2 Std.
Pasta choux
2 Std.
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2 Std.