Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 1075 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30 min
Topping al cioccolato
25 min
Muffin salati
1 Std.
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5 godz.
Mini fior di cheesecake
2 Std. 15 Min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1h 30 min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Baci di dama salati al formaggio
1 Std.
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Crostini con crema di nocciole e funghi
40 min
Mini brioche con mousse al salame e stracchino
6 godz.